Jam & Oscar Guitars


Kära kunder! En stor nyhet för 2023 är att Jam Gitarrer (Roslagsgatan 7 i Stockholm) har bytt namn till Oscar Guitars, och vill du djupdyka i deras fina sortiment kan du besöka deras hemsida www.oscarguitars.se , och vill du kontakta dem kan du maila oscar@oscarguitars.se eller ringa deras showroom på 08-41051090, öppet som vanligt mån-fre 12-18 och lör-sön 12-16 med undantag för röda dagar.

Efter många års samarbete går de 2 butikerna alltså skilda vägar som bästa vänner för att på bästa sätt kunna förtydliga våra specialområden och ta hand om både lokala och internationella kunder, en marknad som ökat explosionsartat på sistone för oss båda. Hoppas att just du hänger med oss båda även framöver! Och när du kollat våra hemsidor tycker vi såklart att du ska komma och hälsa på, Roslagsgatan är en häftig upplevelse där man kan besöka våra fina specialistbutiker (som saknar motstycke i Norra Europa!) och samtidigt passa på att äta gott på lokala restauranger och shoppa lite i alla de antikaffärer och delikatessbutiker som poppat upp under de senaste åren.

www.jam.se är nu återigen hemsidan (precis som för 25 år sedan) där du hittar studioprylar, syntar och liveljud (mikar, PA etc), men även en del effektpedaler som passar till både gitarr och synt, häng med framöver, mycket kul nyheter på gång!

Jam Syntotek, Roslagsgatan 19, Tel 08-612 21 23

Oscar Guitars, Roslagsgatan 7, Tel 08-410 510 90


Postad av: johan den

Vill du nå internationella köpare?


Vi säljer instrument över hela världen och betalar alltid bra. Maila gärna oscar.b@jam.se om du har något att sälja.

Begagnat och vintage till salu hittar du här: http://www.vintage-guitars.se

Vår Reverb Shop är alltid öppen: https://reverb.com/shop/vintage-guitars-sweden och vi har efter hundratals sålda instrument kvalificerat oss till att bli en Preferred Seller (=This seller provides outstanding service) vilket vi är väldigt stolta över.

Marknaden är het, hör gärna av dig! /Oscar & crew

Jam Gitarrer, Roslagsgatan 7, Tel 08-410 510 90


Postad av: oscar.b den

Ursäkta röran, vi bygger om


Vi håller just nu på att uppdatera vår hemsida in i 2022 och eftersom vi i första hand är musiker och inte IT-tekniker kan det uppkomma lite fel och störningar på vissa ställen. Vi ber om ursäkt på förhand för eventuella problem detta kan orsaka.


Postad av: johan den