6495:-

Presonus StudioLive AR12c

14-kanals hybrid performance och inspelningsmixer med analoga ingångar och digitala verktyg. Intergrerat USB-ljudkort och SD-kort in/uppspelning. effektprocessor, Klass A mikrofonpreamps och 3-bands EQ med mid-svep.

AR12 är en hybridmixer som gör det enkelt att mixa och spela in live-shower, spela in i studio eller podcast samt mycket mer. Mixern är lätt att förstå och använda och är fullpackad med bra funktioner. Spela in via det inbyggda 24-bits, 96 khz ljudkortet på din dator eller på ett SD-kort, addera dina backing-tracks och click-tracks som kan spelas upp på 2 st. stereospår direkt i mixern. SD-korts inspelaren kan även lagra upp till 32 GB MP3 eller Wav filer för uppspelning. Med den integrerade bluetooth-funktionen kan du enkelt spela upp ljudet från en smartphone eller annan bluetooth kompatibel enhet.

Kanal 1 och 2 har Hi-Z ingångar för direkt anslutning av elgitarr eller elbas utan att behöva använda en DI-Box. Den unika "Super kanalen" (Stereo13/14) har 4 stereo analoga och digitala kanaler på en gång vilket gör det enkelt att ansluta dina externa enheter. Anslut te.x en mediaspelare på Super Kanalens obalancsrade RCA eller mini-tele ingångar, spela upp ljud från den inbyggda SD-spelaren eller spela upp från din USB kopplade Mac eller PC. Para din telefon via Bluetooth och få tillgång till dina backingtracks, pausmusik eller övningslåtar.

För att få ett bra slutresultat behövs kvalitativa effekter. AR12 innehåller en stereo effektprocessor med 16 klara presets för val av rum, hall eller plate reverbs, chorus och delay-effekter. Processorn har även ett emulerat dämpat studiorum för att få ett tightare och mer intimt sound.

Liknande produkter till Presonus StudioLive AR12c

1010music Bluebox Digital Mixer