11177:-

Presonus StudioLive RML16AI

PreSonus StudioLive RML16AI innehåller alla de funktioner som satte de tidigare StudioLive AI mixrarna på världskartan. Massor av DSP kraft och aktiv integration (Ai), som är ett nätverksbaserat protokoll för integration av hårdvara och mjukvara som förenklar praktiska lösningar och ger nya möjligheter.

Allt kontrolleras och fjärrstyrs med PreSOnus UC Software som man använder på touch-enheter som te.x iPad eller Windows 8/10 enheter. Med detta följer en uppsjö av appar som te.x Q-Mix-AI-aux-mix kontroll till iPhone / iPod Touch som ger musiker möjligheten att själva ställa sin monitromix. RML16Ai är lika användbar i studio eller live-situationer.

Alla kanaler har 2 st. DSP drivna (A/B) kanal-stripar som innehåller kompressor, limiter, gate / expander, fyrbands parametrisk EQ, bussar och sub-grupper samt ett high-pass filter och en polaritets vändare. Varje kanal har kontrollers för routing, panorering och "scene" programval. Tack vare A/B funktionen så behöver man te.x inte ha 2 separata kanaler om en gitarrist byter mellan gitarrer. Lagra en A inställning och en B inställning så kan du enkelt switcha mellan dem.

16 XLR ingångar (8 st med kombo XLR/Tele) med digitalt kontrollbara XMAX Klass A mikrofonpreamps
32 interna kanaler med dubbla (A/B) DSP Fat Channel kanal-stripar, 4-bands parametriskt EQ, kompressor, limiter, high-pass och gate
16 AUX mixbussar med Fat Channel processing
3 XLR main-out (left, right, mono/center) med analoga volyminställningar
USB-port och inkluderad WiFi adapter för trådlös kontroll
Tomma expansions-slottar för 2 FireWire S800 porte och 1 Ethernet control port, Thunderbolt, Dante eller AVB kort
Alla inställningar inklusive mikrofonpreamps har 100% recall
Levereras med Capture och Studio One Artist för inspelning och producering/mixning
Dimensioner: 1334x4826x2667 mm (3 U)
Vikt: 8,62 kg

Liknande produkter till Presonus StudioLive RML16AI

Presonus StudioLive AR8c

Presonus StudioLive RML32AI

Presonus StudioLive AR16c

Presonus StudioLive 16.0.2 USB digital mixer